Ημερήσιες Εκδρομές - Sofiani Yachting - Quality Cruises in Crete, Greece

Ημερήσιες Εκδρομές

Μία Ημέρα, Πολλές Εμπειρίες!

Το απέραντο γαλάζιο και το φως του ήλιου δημιουργούν ένα περιβάλλον αρμονίας, ειρήνης και γαλήνης κατάλληλο για ξεκούραση και αναψυχή. Το κατάστρωμα έχει αρκετό χώρο για ηλιοθεραπεία και πολλά καθίσματα.

 

Εκδρομή στη Ντία

Εκδρομή στη ΝτίαΗ αναχώρηση πραγματοποιείται από το λιμάνι του Ηρακλείου κατά τις 14:00  με προορισμό τα παράλια της νήσου Ντία και η  επιστροφή υπολογίζεται στις 20:00 της ίδιας μέρας. Πρόκειται για μια χαλαρωτική εξάωρη εκδρομή με τη «ΣΟΦΙΑΝΗ», όπου κανείς μπορεί να απολαύσει την αίσθηση μιας μίνι κρουαζιέρας σε έναν από τους πιο σύντομους αλλά τόσο μαγευτικούς προορισμούς που μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει με σκάφος. Οι επιβάτες αυτής της εκδρομής μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στα νερά του Κρητικού πελάγους όσο το σκάφος θα βρίσκεται εν πλω, να γευτούν τα φρούτα και τα ποτά που θα τους προσφερθούν με αφθονία και να μαγευτούν, τέλος, με το ηλιοβασίλεμα της επιστροφής.

 

Ημερήσια Εκδρομή στη Ντία

Ημερήσια Εκδρομή στη ΝτίαΜόνο 6 ναυτικά μίλια χωρίζουν το Ηράκλειο από το μικρό νησάκι της Ντία που βρίσκεται βόρεια της Κρήτης. Η εκδρομή ξεκινάει στις 10:00 με επιστροφή κατά τις 20:00. Ο λόγος γίνεται για μια ημερήσια απόδραση στο νησί που πήρε το όνομά του από τον υπέρτατο θεό της αρχαιότητας. Όσοι επιλέξουν αυτήν τη διαδρομή είναι βέβαιο ότι θα τους μείνει αξέχαστη η πορεία προς το νησάκι καθώς καθισμένοι στη πλώρη του σκάφους και με μόνο άκουσμα τον παφλασμό ενός ήπιου κυματισμού ίσως, θα γίνονται ένα με τη θάλασσα και το νερό. Όταν το σκάφος αράξει οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους βουτώντας στα νερά του κρητικού πελάγους, ή να περιηγηθούν στο εσωτερικό της Ντία σε μια ενδεχόμενη τάση εξερεύνησης αυτού του μικρού νησιού. Γυρνώντας στο σκάφος μπορεί ο επιβάτης να απολαύσει το φαγητό του και το ποτό του καθώς αυτά υπάρχουν στη διάθεσή του μέσα στο σκάφος. Στο γυρισμό αυτής της απόδρασης και πίνοντας το απογευματινό καφεδάκι τους, οι επιβάτες έχουν βιώσει μια απολαυστική μονοήμερη εκδρομή που θα θυμούνται με νοσταλγία.

 

Ημερήσια Εκδρομή στην Αγία Πελαγία

Ημερήσια Εκδρομή στην Αγία ΠελαγίαΜε προορισμό έναν δυτικό κόλπο των παραλίων του Ηρακλείου, η αναχώρηση πραγματοποιείται στις 10.00 με υπολογιζόμενη επιστροφή στις 20.00. Ο επιβάτης βιώνει μια συναρπαστική εμπειρία γιατί προσεγγίζει με σκάφος έναν από τους πιο πολυσυζητημένους προορισμούς του Ηρακλείου για μπάνιο και χαλάρωση. Η διαδρομή εκπληκτική γιατί ο επιβάτης έχει οπτική επαφή με παραλίες όπως το Παλαίκαστρο και η Λυγαριά που βρίσκονται πριν την Αγία Πελαγία. Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους ,να απολαύσουν το φαγητό τους που υπάρχει μέσα στο σκάφος για αυτούς, και να χαλαρώσουν μ ένα ποτό πριν την επιστροφή.

Subscribe to our newsletter

(c) 2012 Sofiani Yachting, Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Maintenance by Planet IT